Plats:Nolia Airdome
Serie:Div 3 Norra Norrland 2024
Stabil seger borta mot MSSK
2024-05-04 14:08

Notas tog en säker seger borta mot nykomlingen Munksund Skuthamn SK. 2-0 (1-0) var fullt i sin ordning.

Jesper Gylling satte en straff för 1-0 en kvart in i första och lika långt in i andra ökade Wille Greberg till 2-0.

Notas öppnade klart starkast och innan straffmålet hade man en i stolpen och ett mål bortdömt med hårfin offside.

Efter ledningsmålet kom en period med mer spel på mittplanen innan Notas tog tag i taktpinnen igen.

Andra halvlek inleddes med fem hörnor för Notas efter kombinationer framför allt efter vänsterkanten.

Efter 60 min kom ett välförtjänt och för nerverna skönt 2-0. Wille Greberg sköt från tio meter, bollen tog i staget kring hjulet på målet och efter en stunds undersökning och diskussion godkändes målet.

Stefan Andersson, tränare:

- Skönt med tre poäng men vi gör egentligen ingen topprestation. Vi inleder matchen bra och gör det vi kommit överens om.
- Vi skapar en hel del chanser men är inte nog skarpa när tillfälle ges.

- I andra tappar vi omotiverat mycket boll, passar fel och är inte i rätt positioner.

- Trots det hade vi kunnat vinna större men bra med tre poäng och obesegrade i serien.