Tove Edzen
Tyra Alatalo
Tre poäng bärgade på Lombia
2024-05-05 16:59

Notasdamerna ordnade full pott i premiären borta mot Kiruna FF. Det blev en svängig historia som Notas till slut vann med 5-3 efter ledning med 2-1 i paus.

- Det finns mer att plocka ur laget, hälsar Elisabeth Selberg från bussen. Zeb som dagen till ära hade fått dra på sig handskarna och krypa in mellan stolparna.

Hemmalaget tog ledningen efter bara några minuter. Notas vände till ledning i paus efter mål av Ida Lejon och Sofia Jonsson.

Efter en timmes spel kom tre mål på fem minuter. Kvittering, 2-3 på straff av Ida L och ny hemmakvittering.

Ida Lejon var dock inte nöjd. Tredje målet för dagen i 73:e. I slutminuterna visade Emma Eliasson att släkten är värst med sitt mål till 5-3. Emma som var på plats i Kiruna och fick skorna levererade med spelarbussen.

- Det kändes som en typisk premiär och Kiruna borta är alltid en tuff match, avslutar Zeb.