Herr - senior

Referat: Notvikens IK - Sunnanå SK
Nära seger men ”bara” kryss i premiären
2024-04-21 15:56

Rasmus Månsson spräckte nollan i 77:e minuten och det såg ut att gå mot en i så fall välförtjänt trepoängare för Notas i premiären mot Sunnanå SK.

Men i anfallet efter rullade bollen sakta, märkligt och snöpligt in i Notasmålet via stolpen och trots försök till forcering slutade det 1-1.

I första halvlek var det stundtals lite svängigt, fram och tillbaka. Notas hade några vassa lägen men gästernas målis hade en bra dag.

Sunnanå var inte ofarliga. Och hade sina två bästa chanser, varav en i stolpen, på omställningar direkt efter Notaslägen.

Efter paus ökade trycket från gulsvart. Sunnanå stack upp någon gång men mest var det NIK som matade på och när Rasmus Månsson förvaltade ett friläge med kvarten kvar var 1-0 helt i sin ordning.

Men som man säger. Man är aldrig så sårbar som efter ett eget mål. Och i glädjeyran kan det varit så att fokus sjönk för ett ögonblick för 1-1 kom omgående på ett märkligt sätt där bollen knappt hade styrfart in i mål.

Stefan Andersson, tränare:

- Ser man över 90 min så tycker jag vi är det bättre laget och borde ha vunnit.

- I första halvlek har dom ett par farliga omställningar pga av att vi står lågt med backlinjen när övriga laget står högt och det uppstår ytor.

- I andra tycker jag vi trycker ner dem ordentligt och 1-0 målet kommer logiskt. Sen får dom göra 1-1 direkt på något som egentligen inte ens är en målchans.
- Vi skapade en hel del lägen men var inte nog skarpa i avsluten men en helt klart godkänd premiär där vi är intensiva och skapar mycket.

Silverpeng i Futsalligan2024-02-01 09:30
Pristagare lördag 14/102023-10-14 16:26
2023-09-27 14:48
Derbydags!2023-09-10 21:30
2023-09-08 11:03
Pristagare lördag 26/82023-08-26 17:50
IFK vann derbyt med 2-02023-08-17 21:08
Pristagare torsdag 10/82023-08-10 23:08